Rovinieta Online | Asigurare RCA

Adauga Banc

Cele mai recente stiri

Cele mai citite stiri - 24h

Erdogan le cere turcilor sa o dea jos pe Angela Merkel. Noi, daca vrem salarii mai mari, o industrie mai buna si o crestere economica care sa tina, ar trebui sa votam cu amandoua mainile pentru cancelarul german, care ne-a scos din criza Erdogan le cere turcilor sa o dea jos pe Angela Merkel. Noi, daca vrem salarii mai mari, o industrie mai buna si o crestere economica care sa tina, ar trebui sa votam cu amandoua mainile pentru cancelarul german, care ne-a scos din criza Accident grav pe Autostrada Soarelui. Circulatia oprita, pe sensul spre litoral Accident grav pe Autostrada Soarelui. Circulatia oprita, pe sensul spre litoral CALENDAR ORTODOX 2017: Ce sfinti sarbatorim azi CALENDAR ORTODOX 2017: Ce sfinti sarbatorim azi Alexandru Petrescu, director general al FNGCIMM: Prima casa, unul dintre cele mai de succes programe guvernamentale post-decembriste, va decelera. Din punctul meu de vedere, programul si-a trecut de punctul maximal al eficientei lui Anunt istoric: BCE va elimina Euribor pana in anul 2020 si va anunta o noua dobanda de referinta dupa care se calculeaza imprumuturile Anunt istoric: BCE va elimina Euribor pana in anul 2020 si va anunta o noua dobanda de referinta dupa care se calculeaza imprumuturile Zodii de barbati care te fac sa urasti dragostea. Atentie mare la ei, te distrug Zodii de barbati care te fac sa urasti dragostea. Atentie mare la ei, te distrug SOC. Mititelu a pierdut definitiv Universitatea Craiova! SOC. Mititelu a pierdut definitiv Universitatea Craiova! VESTE URIAȘA PENTRU ROMANIA! Medalii de AUR, obtinute de sportivii romani. Au facut spectacol, intr-o competitie internationala VESTE URIAȘA PENTRU ROMANIA! Medalii de AUR, obtinute de sportivii romani. Au facut spectacol, intr-o competitie internationala Mihai Voropchievici, horoscopul runelor pentru saptamana viitoare. Doua zodii au parte de zile grele Mihai Voropchievici, horoscopul runelor pentru saptamana viitoare. Doua zodii au parte de zile grele Atac cu acid la metroul londonez. O persoana a fost retinuta Atac cu acid la metroul londonez. O persoana a fost retinuta De ce unii oameni au parte de necazuri si altii nu! Explicatia lui Arsenie Boca De ce unii oameni au parte de necazuri si altii nu! Explicatia lui Arsenie Boca Uraganul Maria. Puerto Rico a ordonat evacuari masive dupa distrugerea unui baraj Uraganul Maria. Puerto Rico a ordonat evacuari masive dupa distrugerea unui baraj Inca o tara se opune aderarii Romaniei la Schengen. Petrolul, gazele, bancile si padurile Romaniei sunt bune, nu si muncitorii detasati Inca o tara se opune aderarii Romaniei la Schengen. Petrolul, gazele, bancile si padurile Romaniei sunt bune, nu si "muncitorii detasati" Interesele din spatele scandalului furtunilor. Cum explica directorul ANM Interesele din spatele scandalului furtunilor. Cum explica directorul ANM Le Monde: Alstom si Siemens isi vor combina diviziile feroviare Le Monde: Alstom si Siemens isi vor combina diviziile feroviare

Stiri locale


De fiecare data


De fiecare data cand iti speli masina,ploua. Dar nu incerca sa o speli ca sa ploua ca nu merge.


M0Rki | 13 2010

Aceeasi rochie


Aceeasi rochie este :
1. Indecenta, cu 10 ani înainte de momentul lansarii ei.
2. Îndrazneata, cu un an înainte de acest moment.
3. Sic, la momentul ei propriu-zis.
4. Demodata, la 3 ani dupa.
5. Hidoasa, la 20 de ani de la lansare.
6. Amuzanta, la 30 ani dupa acelasi moment.
7. Romantica la 100 ani dupa.
8. Frumoasa cu adevarat la 150 ani dupa aparitia ei, epocala...


soby | 07 2009

Presedinte sa fii


S = U / C
S este statutul unei persoane într-o organizatie.
U este numarul de usi pe care trebuie sa le deschida pentru a-si îndeplini misiunea.
C indica numarul de chei pe care le poseda.
Un raport mai mare denota un statut mai înalt. De exemplu :
Portarul trebuie sa deschida 20 de usi si are 20 de chei (S=1). O secretara trebuie sa deschida 2 usi cu o cheie (S=2). Dar, presedintele nu are nevoie sa poarte asupra sa nici o cheie, deoarece întotdeauna este cineva lânga el care sa deschida usile. Cu un C=0 si un U oricît de mic, S-ul lui atinge infinitul.


dina | 07 2009

Legile neincrederii


Legile neincrederii, ale lui Gilb
1. Computerele nu sunt “piese” de incredere, dar oamenii sun si mai putin.
Corolar: La originea oricarei erori care este atribuita computerului vei gasi cel putin 2 greseli umane, incluzind-o pe aceea de a da vina pe computer
2. Orice sistem care se bazeaza pe corectitudinea oamenilor nu este de incredere
3. Singura diferenta dintre un prost si un criminal care ataca un sistem logic este ca prostul ataca imprevizibil si pe front mai larg.
4. Sistemele care se autoverifica tind sa aiba o complexitate proportionala cu instabilitatea inerenta a sistemului in care sunt folosite.
5. Erorile nedetectabile sunt infinite in varietate, spre deosebire de erorile detectabile care sunt limitate prin difinitie.
6. Toate programele reale contin erori pina la proba contrarie - care este imposibila.
7. Investitiile in fiabilitate vor creste pina cind vor depasi costul probabil al erorilor, sau pina cind cineva determinat sa se faca o munca folositoare.


dina | 04 2009

10 pasi spre nefericire


Ce sa faci ca sa devii nefericit
1. Uita lucrurile bune din viata si concentreaza-te asupra celor rele.
2.Atribuie o valoare excesiva banilor
3. Gindeste-te ca esti indispensabil pentru slujba, comunitate si prietenii tai.
4. Considera ca esti impovarat de munca si ca oamenii incearca sa profite de tine.
5. Gindeste-te ca esti exceptional si ca ai dreptul la privilegii speciale.
6. Fii convins ca iti poti controla sistemul nervos prin pura vointa.
7. Uita drepturile si sentimentele altora
8. Cultiva o aparenta pesimista tot timpul
9. Nu uita niciodata de necaz
10. Nu uita sa-si para rau pentru tine


dina | 09 2009

Orar la studenti


Orarul va fi astfel stabilit incit fiecare student sa piarda maximum de timp între ore.francu | 10 2009

Regulile prezicerii economice


Regulile prezicerii economice :
1. Prezicerea este foarte grea, in special cind se refera la viitor.
2. In momentul în care prezici, stii ca vei gresi, dar nu stii cind si in ce sens.
3. Cu toate acestea, fii întotdeauna precis in preziceri. Urmeaza exemplul economistilor, care isi prezinta proiectele pana la zecimale, pentru a dovedi ca au simtul umorului.
4. Daca faptele nu confirma teoria, renunta la ele.
5. Daca ai dubii despre judecata economistilor, este foarte de inteles, pentru ca un economist este un om care s-ar casatori cu Sophia Loren pentru banii ei.
6. Suspiciunile tale despre tagma prezicatorilor sunt si ele intemeiate; instinctul de turma la prezicatori face ca oile sa para ginditori independenti.
7. Corespunzator: daca o camila este un cal proiectat de un comitet cu opinii adverse, atunci prezicerea in consens este cocoasa camilei.
8. Cind prezinti o prezicere, da un numar sau da o data, niciodata pe amindoua.
9. Cînd ti se cere sa explici prezicerea ta, nu subestima niciodata puterea unei platitudini.
10. Cindva, economistii erau intrebati "Daca sinteti asa destepti, cum se face ca nu sinteti si bogati?" Astazi, ei sunt întrebati: "Acum, ca ati dovedit ca nu santeti prea destepti, cum se face ca v-ati imbogatit?"
11. Cand nu stii absolut nimic despre un subiect, fa-ti prezicerea intrebind un lot (esantion) ales cu grija, format din alte 300 de persoane care nu stiu nimic despre problema.
12. Generalistii tind sa invete mereu mai putin despre din ce in ce mai mult, pana cand, in final, vor ajunge sa stie nimic despre tot.
13. Daca toti economistii ar fi pusi cap la cap, tot nu ar ajunge la vreo concluzie.
14. Cum defineste un economist "vremurile grele": Recesiune este atunci cand vecinul meu isi pierde slujba. Depresiune este cand imi pierd eu slujba. Panica este cand sotia mea isi pierde slujba.
15. Invocatia prezicatorului: Multumesc lui Dumnezeu pentru ca imi compenseaza erorile.
16. Cea mai buna aparare pentru un prezicator este atacul. Daca trebuie sa prezici, fa-o des si cu aplomb.
17. Daca ai nimerit-o vreodata, nu lasa pe nimeni sa uite.


dina | 10 2009

Banc 2139


Daca e verde si se agita, e biologie.
Daca miroase urit, e chimie.
Daca nu functioneaza, e fizica.
Daca e de neinteles, e matematica.
Daca nu are sens, e ori economie, ori psihologie.


dina | 15 2008

Banc 2079


Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.


adi | 30 2008

Banc 2078


A fura idei de la cineva, este plagiat. A le fura de la mai multi, este cercetare.


meme | 30 2008


© Copyright 2000-2017 iStorm. Toate drepturile rezervate.